Golfferie

Kursuscenter Hobugt er naboer til Blåvandshukgolfbane og tilbyder derfor Golfferie eller pakker op til 60 personer, bestående af overnatning i dobbelt værelse, morgenmadsbuffet og 2 retters aftens menu evt. buffet, greenfee på
Blåvandshukgolf. Hvor der er også mulighed for at spille på pay and play, altå golf for alle!!

Vi har de idelle muligheder for golf arrangementer op til 60 personer , i ny renoverede dobbelt værelser med eget bad og toilet.

Vesterhavets dejlige natur ved Ho bugt, her er ro og mulighed for at nyde den dejlige store natur ved Nationalparken Vadehavet. Vi er et nyt golf- kursuscenter.

Blåvandshuk Golfbanes anlæg består i øjeblikket en 18 hullers bane, en 9 hullers pay and play bane i skoven og en par3 bane på engen.

Blaavandshuk Golfbane, som ligger i eventyrets land, er en 18 hullers golfbane. Banen byder på både spænding og udfordring for den mindre erfarne og den mere øvede. 9 af hullerne ligger på et åbent område med søer og vandløb, direkte ned til Ho Bugt. 

I den gamle klitplantage er de andre 9 huller placeret i et spændende og kuperet terræn. Desuden er der en par-3-bane, bestående af 9 huller og en par 3 og 4 bane som er tilgængelige for alle, driving range, indspilsgreen, øvebunker samt putting-green.

 

Kontakt os eller lav en mødebookning:

- og du får et tilbud samt en GAVE med hjem efter jeres besøg. Ring 75 279 278

Book værelse